Winst dames 1 in mooie wedstrijd

Dames 1 heeft een mooie overwinning behaald tegen SEW-2. SEW staat op de één na laatste plaats in de eerste divisie. Ook de thuiswedstrijd werd door Fortissimo met overwicht gewonnen en nu deden ze er nog een schepje bovenop.

In de eerste helft wist SEW nog een beetje bij te blijven. Hoewel Fortissimo toen ook een voorsprong van 9-14 wist te behalen, kwam SEW toch weer dichterbij en werd er gerust met een voorsprong van 15-17 in het voordeel van Fortissimo. Amy Oostveen, de sterke opbouwspeelster van Fortissimo werd vastgezet en Fortissimo ging uit een ander vaatje tappen in de 2e helft.

Er werd sterk samengewerkt, met elkaar en voor elkaar. Dat leverde een mooie 2e helft op, waarin SEW nog maar 8x wist te scoren. Fortissimo ging door zoals in het eerste half uur en scoorde nog 18x in de tweede helft. Het leverde een mooie overwinning op, 23-35. Fortissimo blijft op de 5e plaats staan.

Doelpuntenmakers: Amy Oostveen 10, Myrthe Mocking 6, Ratna Mellema en Dione Housheer 5, Roos Steur 4, Demi van de Bildt 3, Vivianne Hofman en Heddy van Woudenberg 1.

Er volgen nog 4 competitiewedstrijden, waarna de nacompetitie van start gaat. Komende zondag de thuiswedstrijd tegen PSV, de nummer 8 van de eerste divisie. Aanvang 14.00 uur in sporthal de Rijnsloot.