Rabo Clubkas Campagne 2017

ClubkasRH

De stemperiode van de Rabo Clubkas Campagne 2017 gaat bijna van start. Help ons om zo veel mogelijk stemmen te krijgen! Leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen stemmen van 25 oktober t/m 8 november, dus gebruik de komende dagen nog om jullie leden, familie, vrienden, buren en bekenden op te roepen om na te gaan of zij lid zijn van Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Alleen klanten die vóór 20 oktober 2017 lid zijn geworden én hun e-mailadres geregistreerd hebben, ontvangen een stemcode. Als lid mag je 5 stemmen weggeven, 2 voor je eigen club en 3 stemmen voor een andere club.

Het controleren, opvoeren of wijzigen van het e-mailadres en/of lidmaatschap kan eenvoudig via Rabo Internetbankieren via ‘Mijn gegevens’. Check dan gelijk of je e-mailadres bekend is bij de bank.

Let op: klant zijn is niet gelijk aan lid zijn!

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden op handbalvereniging Fortisssimo stemmen.

BEDANKT VOOR JULLIE STEUN !