Balsponsors dames 1

Aankomende zondag zijn weer een aantal trouwe supporters onze balsponsoren.

Gijs, Bob en Rijnheuvel Advies! Gijs is een van onze trouwe supporters. Hij zit in het bestuur van de sportstichting die onze mooie hal beheert en klust dus een hoop in de zaal! Waarvoor wij hem natuurlijk enorm dankbaar zijn.

Ook Bob heeft zijn steentje bijgedragen bij het sponsoren van onze dames. Niet alleen omdat hij de vader is van Vivianne, maar zeker ook omdat hij de meiden een warm hart toedraagt. Daarnaast is Bob hoofd van de technische commissie die de belangen van de meiden behartigt.

balsponsor_20170326

Bij Rijnheuvel Advies staan we náást ondernemers en denken met ze mee. We zijn hun sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon. We kennen de ondernemer en de onderneming goed en zijn betrokken bij allerlei facetten van de bedrijfsvoering. Dat is precies wat ons werk zo leuk en afwisselend maakt. Daarom doen we het met zoveel plezier.

Gijs, Bob, en Rijnheuvel Advies hartelijk dank voor jullie bijdrage en dat jullie ons nog maar lang mogen aanmoedigen.

Allen enorm bedankt voor jullie bijdrage. Mocht u ook interesse hebben om balsponsor te worden van onze dames, dat kan nog steeds. Neem contact op via fortissimodames1@outlook.com of loop even langs bij Myrthe of Vivianne